Vídeo resumen

Vídeo íntegro

Workshop: Deporte, naturaleza y tecnología

Vies Braves, 3fstech i els Reptes del Dr.Soler
19.03.2016

L’Espai Armengol de Vilajuïga ha tornat a programar avui una conferència que ha deixat petit l’auditori. Aquesta ocasió per escoltar els protagonistes del workshop “Esport, natura i tecnologia”. Un matí que ha servit per viure tres experiències personals, tres testimonis que han transmès la seva passió per l'esport, per la natura i per l'aplicació de la tecnologia a les seves disciplines esportives.

El primer en parlar ha estat el nadador i impulsor de les Vies Braves, Miquel Sunyer, que ha fet un repàs per la seva trajectòria a través dels reptes de llargues distàncies nedades a mar obert, com per exemple la travessia del Canal de la Mànega, entre Anglaterra i França. Sunyer ha centrat part de la intervenció en el projecte Vies Braves que, des de fa dos anys, omple la Costa Brava -i part del litoral barceloní- d’itineraris senyalitzats a tocar del litoral per sentir l’experiència de nedar mar obert.

La segona intervenció ha anat a càrrec dels responsables de 3fstech  -Fidel Freixes i Francesc Ferragutcasas- que amb la vessant més tècnica de la jornada, han parlat del 3FStech “AIM”, un producte que permet al ciclista modificar la posició del manillar en funció dels tipus de terreny per on circula sense necessitat de parar. Freixes i Ferragutcasas han acabat l’exposició explicant la seva experiència com organitzadors de la Tramunbike.

Finalment ha estat el torn dels responsables de la pàgina de facebook Els reptes del Dr. Soler. Carles Soler i Jesús Picornell han aprofitat les noves tecnologies -xarxes socials i app's com Strava- per crear una xarxa de corredors empordanesos que mensualment responen als reptes -rutes- del Dr. Soler. El workshop ha acabat amb una ruta d’una hora caminant per diferents corriols i camins de Vilajuïga.